skip to Main Content

FMS Techniek

Bent u gebruiker van een FMS systeem of overweegt u dit te gaan aanschaffen dan kan Staalmach zeker wat voor u betekenen. Aanschaf van een FMS systeem vergt over het algemeen een grote investering. De totale investering wordt gevormd door het FMS systeem, de machines en de machinepallets. De machinepallets kunnen door Staalmach worden geleverd tegen concurrerende prijzen waardoor de totaalinvestering lager uitkomt. Door de goede kwaliteit en afwerking van onze pallets hebben vele klanten besloten de pallets bij Staalmach te bestellen. Zo hebben wij in de loop der jaren vele machinepallets geleverd voor verschillende machines.

Naast de standaard machinepallets kunnen wij ook pallets leveren met een afwijkend raster en/of met T-gleuven. Ook hebben wij eerder spanzuilen geleverd met geïntegreerde machinepallet. Dit geeft als voordeel dat het effectieve “Y”-bereik wordt vergroot doordat de voet van een op de pallet geplaatste spanzuil komt te vervallen. Elke pallet die door ons wordt afgeleverd wordt zorgvuldig gemeten op onze 3-D meetmachine.

Naast de pallets kunnen wij er voor zorgen dat het spannen op de spanzuilen hydraulisch geschied. Indien gewenst wordt het aankoppelen van hydrauliek in het laad- en losstation geautomatiseerd. Voor het controleren van de spandruk tijdens of voor aanvang van de bewerking hebben wij diverse systemen.

Staalmach | Machinepallets